23-04-04

Xander

De tijd gaat snel gebruik hem wel... En ik heb hem ook goed gebruikt sinds 8 april, alleen niet om deze blog bij te houden :-( Wel veel muziek beluisterd natuurlijk (meestal dank zij mijn onvolprezen 10Gb MP3-speler), en ook mijn andere blog bijgehouden (2 blogs in parallel is soms wat van het goede te veel).

Wat ik nu aan het beluisteren ben zal misschien een paar progfans shockeren, maar daar zit ik niet echt mee, het is jammerder (bestaat dat?) voor hen dan voor mij... Ik beluister nu dus de CD Hemelsbreed van Xander de Buisonjé, niet in MP3 want hij is copy-protected :-( Ik kan inderdaad af en toe ook eens genieten van goede pop, knappe nummers, perfect geproduceerd met en keur aan topmuzikanten... puur professionalisme. Een mens heeft variëteit nodig.

En om dat verder te illustreren, ik heb vorig weekend kaarten gekocht voor de twee concerten in het Brugse Concertgebouw van het Lahti Symphony Orchestra o.l.v. Osmo Vänskä. Ze spelen drie symfonieën van Sibelius (mijn lievelingscomponist), en ook het vioolconcerto van één van de populairste levende Finse componisten, Einojuhani Rautavaara. Ik verheug me er al op!

21:58 Gepost door Squonk | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.